Un somn bun conteaza: beneficiile pernei din lână

perna de lux din lina organica

 

În lumea noastră plină de modele de perne, încă mai cauți cea mai bună opțiune pentru a te bucura de o noapte bună de odihnă? 

 

Reglare a temperaturii

 

Temperatura este esențială pentru un somn bun. Lâna vă reglează temperatura corpului ca niciun alt material și nu vă va permite să transpirați în timpul nopții.

Perna din lâna te menține în „zona de confort termic” pentru mai mult timp. Fibra de lână este aproximativ de două ori mai eficientă decât bumbacul în deplasarea vaporilor de umezeală prin țesătură și de 10 ori mai bună decât poliesterul. Cu alte cuvinte, lenjeria de pat din lână vă va ajuta cu siguranță să uitati de transpirațiile nocturne .

Lâna te menține proaspăt vara și confortabil iarna, astfel încât să poți dormi foarte bine pe toate anotimpurile.

 

Confortul

 

Confortul este o chestiune de senzație personală, dar există câteva elemente de bază care sunt valabile pentru toată lumea. Pe de o parte, este confortul termic în timpul somnului și, pe de altă parte, este confortul fizic de bază.

Ce zici dacă ți-ai putea adapta și personaliza perna la grosimea și moliciunea care îți place? Cu alte cuvinte, o pernă se potrivește tuturor! Acesta este unul dintre cele mai bune beneficii ale pernelor din lână.

 

Acarienii și alergiile

 

Acarienii sunt o cauză majoră a alergiilor și a astmului. Unele dintre cele mai frecvente simptome ale unei alergii ușoare la acarieni sunt strănutul, mâncărimea, lăcrimarea ochilor, picurarea postnazală și tusea. Și, deși nu puteți elimina complet acarienii de praf, puteți cel puțin să-i combateti alegând saltea și lenjerie de pat rezistente la acarieni. 

Dacă există un lucru de care acarienii se tem, acesta este lâna. De ce asa? Pur și simplu nu le place lanolină. În plus, structura fibrelor de lână le respinge, făcând așternutul din lână singura opțiune naturală rezistentă la acarieni . De aceea, lenjeria de pat din lână este perfectă pentru persoanele cu sensibilitatea la substante chimice.