Saltele calitative din Moldova

Saltele Moldova

Faceți clic pe produs pentru a vedea dimensiuni, prețuri, descrieri, specificații

Afișez toate cele 12 rezultate

Cum aleg? Ce îmi trebuie, o saltea mai fermă sau una mai moale?

Mulți spun că o saltea tare e mai bună, alții vorbesc despre beneficiile unui somn pe o saltea mai moale. Noi credem că salteaua cea mai bună este cea care se potrivește cel mai bine morfologiei si nevoilor tale.

  • Este bine de știut că, o saltea cu nucleu foarte ferm sustine foarte bine greutatea corpului, si este alegerea perfecta atunci cand: te incadrezi in tiparul de morfologie 3 (conform tabel), ai scolioza, suferi de lordoza sau pur si simplu asa ai fost obisnuit inca din copilarie.
  • În ceea ce privește saltelele mai moi, un studiu recent realizat în Spania arată că pot fi o alegere extrem de benefică pentru persoanele care sufera de hernie de disc. Știm, sună paradoxal pentru că zdruncină mitul care spune că o saltea fermă te ajută să scapi de durerile de spate atunci cand suferi de aceasta afectiune. Dar oamenii de știință au studiat efectul saltelelor asupra câtorva sute de participanți la cercetare. E o informație de luat în calcul!
  • Este bine de știut că, o saltea cu nucleu mediu si invelis molicios sustine foarte bine greutatea corpului si este alegerea perfecta atunci cand: te incadrezi in tiparul de morfologie 1 sau 2 (conform tabel), suferi de hernie de disc sau pur si simplu iti doresti o saltea care sa te imbratiseze la culcare.

Ce fermitate este potrivita pentru mine?

Alte produse ale magazinului BedEco.md

Adresa magazinului BedEco.md

Adresa noastră
or. Chișinău, sec. Ciocana,
bd. Mircea cel Batrin 14, et. 2,
întrarea lînga Esushi.md
Programul de lucru
Luni-Duminică: 10:00 – 18:00

Lucrăm șapte zile pe săptămână.

Telefonul magazinului:

CONTACTEAZĂ-NE

Cum să ajungi la noi?

Autobuze

№ 5, 19, 26, 28

Troleibuze

№ 13, 23, 24

Microbuze

№ 113, 123, 140, 166, 123

livrare gratuita

Livrare rapidă în toată Moldova

 
 

Livrăm orice marfă care este în stoc în 2-3 zile