Plată

Plată

De ce să riscați? Nu e nevoie de plata în avans! Puteți să plătiți cash, prin transfer bancar sau prin card de debit sau credit când primiți produsele. Factura o primiți odată cu mobila. TVA-ul este inclus în preț.

 

Cash la livrare

Pentru comfortul dvs, vă oferim modalitatea de a plăti pentru produse într-o modalitate foarte simplă – cash. Astfel, puteți plăti cash la livrare, nu când plasați comanda. În timpul livrării, șoferul vă va da o chitanță pentru plată și o factură TVA pentru comanda dvs

 

Plată online cu cardul

Folosind această metodă după plasarea comenzii veți fi redirecționat catre o fereastră sigură de plată. După ce completați informațiile și s-a efectuat plata veți fi intors în site iar comanda dumneavoastră va fi plasată. Șoferul vă va înmâna la livrare factura fiscală pentru produsele cumpărate.

 

Plata în credit

Plata în credit poate fi efectuată doar prin intermediul showroom-lui aflat pe adresa Mircea cel Batrin 14. După selectarea acestei metode de plată si intocmirea contractului, vi se vor prezenta toate opțiunile de plată posibile. Termenul maxim de credit este de 24 luni.