Livrare

Puteți comanda livrarea bunurilor achiziționate în magazinul BedEco.md oriunde în Moldova. Mai jos sunt descrise condițiile de livrare.


La Chișinău
1. Livrarea mărfurilor la Chișinău de la suma de peste 1000 lei este gratuită. Plata se face curierului la primirea mărfurilor sau la magazin la plasarea unei comenzii.

În Moldova
2. Livrarea în orice alt oraș sau localitate din Moldova se efectuează prin curier în timp de 2-3 zile. Vezi mai jos prețurile de livrare. Puteți face comanda de livrare contactându-ne la numărul + 373 (78) 857788 sau să ne scrieți în chat.

Prețurile de livrare în Moldova
Saltele – 100 de lei

Paturi – 200 lei

Coltare – 200 lei

Perne – 50 lei

Plapume – 50 lei

3. Pentru locuitorii din Transnistria livrarea se face până la frontieră din partea Moldovei. Dvs. puteți ridica singuri salteaua sau patul de la frontieră. Toate mărfurile au bonuri, ce vor ajuta la îndepărtarea întrebărilor inutile în timpul transportării.

 

Atenție:
Fiecare piesă de mobilier are un anumit timp estimate de livrare. Dacă este posibil, noi încercăm să scurtăm această durată. De cele mai multe ori livrăm mobila clienților la o oră potrivită pentru aceștia. Înainte de a realiza livrarea, expeditorul vă va contacta și vă va avertiza cu privire la ora vizitei. Dacă destinatarul nu se va afla pe adresa de livrare, expeditorul va aștepta 15 minute. Costul ridicării / aducerii mărfurilor în cameră depinde de etaj și de disponibilitatea de lift. Pentru o taxă suplimentară, curierul poate să vă aducă mobila în apartament (dacă este posibil). Se stabilește la plasarea unei comenzi.

Noi folosim doar firmele noastre de transport – depozităm și avem grijă de pachet, suntem responsabili de mobilier până când va ajunge în siguranță acasă la dvs.

Produsul se livrează demontat și este însoțit de accesorii și instrucțiuni de asamblare.

Dacă este imposibil apropierea automobilului până la locul de descărcare (până la scara clădirii cu apartamente sau până la poarta / gardul unei case particulare) se plătește pentru transportul manual al mobilierului. Dacă există un control de acces la locul de servire, este necesar să vă asigurați înregistrarea unui permis pe teritoriul pentru trecerea autotransportului.

În cazul când la locul de servire este disponibilă doar parcarea cu plată, este necesar să asigurați plata locului de parcare pentru autotransport.

Asamblarea patului în ziua livrării este posibilă cu condiția prezentării serviciului „Ridicarea / aducerea mărfurilor în cameră”.


Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră – informații despre COVID19
În acest moment de răspândire a virusului Covid 19, magazinele on-line și livrarea la domiciliu reprezinta cel mai sigur mod de a cumpăra și de a rămâne sănătos.

Curierii BedEco.md continuă livrările zilnic, produsele comandate sunt expediate, dar am instituit cerințe de igienizare maximă pentru a minimiza riscul de contaminare a coletului dumneavoastră.

BedEco.md monitorizează cu atenție situația și va lua toate masurile de preventie pentru situația dată.

Multă sănătate! Echipa BedEco.md

mobila livrare gratuita