Întrebări frecvente

1. Aveți un showroom unde pot să văd mobila cu ochii mei? 

Nu avem un showroom fizic. Dar, puteți să ne contactați și vă vom ajuta cu orice putem 🙂

2. Aveți mobilă produsă de dvs? 

Avem o gamă variată de produse, dar nu le producem noi din păcate. Noi cooperăm direct cu producătorii așadar mobila ajunge direct la dvs fără alte părți.

3. Putem alege și alte culori decât cele prezente pe site? 

Dacă există opțiuni de selectare pentru produsul listat pe site, atunci puteți alege mai multe culori. În josul paginii mobilei, există o poză cu variantele de tapițerie posibilă din piele, variante de lemn sau alte combinații.

4. Există vreo posibilitate să comand mobila de o anumită dimensiune?

Noi avem o gamă variată de mobilă și suntem aproape siguri că veți găsi ceva pe dimensiunile pe care le cautați. Cu toate acestea, ne pare rău, dar nu putem comanda mobilă de dimensiuni diferite, altele decât cele descrise sub produs. Spuneți-ne doar ce căutați, poate putem să vă ajutăm 🙂

5. Pot să schimb ce conține un set de bucătărie?

Doar conținutul unui set de bucătărie combinat de noi poate fi schimbat. Seturile standard de bucătărie care sunt deja oferite de către producător nu pot fi schimbate. Deși dvs ați putea să comandați setul și să nu folosiți anumite piese de care nu aveți nevoie. Este o variantă mai ieftină decât să comandați fiecare componentă separat. Puteți să adăugați sertare extra la setul de bucătărie : ) De asemenea, noi putem să comandăm un set de bucătărie potrivit dorințelor dvs.

6.  Sistemul de prindere în perete este inclus?

Nu, de regulă nu este inclus. Producătorii nu pot prezice tipul de perete pe care se va monta produsul, prin urmare, elementele de fixare pe perete, de regulă nu sunt incluse și trebuie achiziționate separat

7. Realizați proiecte pentru bucătărie? 

Noi putem să vă facem un proiect pentru bucătărie și putem crea un set pentru bucătărie din dulapuri separate. Trebuie să ne trimiteți pe e-mail planul dvs pentru bucătărie sau dimensiunile la bedeco.prim@gmail.com. Ar fi cel mai bine dacă ne-ați trimite un set pentru bucătărie și culoarea pe care o doriți pentru că prețul depinde de aceste două elemente. Cu cât avem mai multe informații, cu atât mai bine 🙂

8. Care este prețul mobilei?

Toate prețurile produselor sunt scrise lângă acestea. Dacă există opțiuni extra pentru selectarea prețului, acestea se vor ajusta automat, iar site-ul se va reîmprospăta imediat.

Prețurile includ TVA și livrarea gratuită în Chisinau pentru comenzile de peste 5000 de lei. Livrarea pentru comenzile până în 5000 Lei costă 50 Lei.

9. Cât durează livrarea? 

Durata medie de livrare este înscrisă sub fiecare produs separat. Fiecare produs are un termen diferit de livrare pentru că produsele sunt făcute de producători diferiți.

10. Oferiți garanție mobilei dvs?

Toate produsele primesc garanție 12 de luni. Dacă se întâmplă ceva, nu vă vom lăsa la greu 🙂

11. Cum pot să plătesc pentru mobilă?

Există mai multe metode de plată din care puteți alege: transfer bancar, plata cu cardul bancar la livrare sau cu cash la livrare. Plățile prin transfer bancar trebuie să fie realizate cu câteva zile înainte de livrare. Șoferul nu are voie să lase mobila la cineva care nu a făcut plata în totalitate.

12. Livrarea e gratuită?

Toate comenzile sunt livrate gratuit în Chisinau pană în fața casei (locul unde poate ajunge duba). Livrarea in afara

13. Oferiți serviciu de montaj?

Nu asigurăm montajul. Produsul se livrează demontat și este însoțit de accesorii și instrucțiuni de asamblare.

14. Cum plasez o comandă?

Puteți plasa o comandă pe site sau trimițându-ne un e-mail la bedeco.prim@gmail.com cu numele dvs complet, adresa de livrare (inclusiv codul postal), un număr de telefon de contact, metoda preferată de plată, o listă de produse și opțiuni pe care doriți să le includem în comandă. Puteți să ne contactați și la 078857788 și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta 🙂

15. Cum pot să obțin noi informații despre comanda mea?

Puteți să ne contactați la nr de telefon 078857788 sau pe email la bedeco.prim@gmail.com cu numărul comenzii și vă vom oferi informații despre starea actuală a comenzii dvs și dacă este posibil – o dată de livrare.

16. Oferiți și facturi cu TVA pentru companii?

Toți clienții noștrii au o factură TVA.

17. Cum pot să-mi anulez comanda?

Dacă doriți să anulați comanda din orice motiv, puteți face asta sunându-ne la 078857788 sau la bedeco.prim@gmail.com

18. La ce oră livrați mobila?

Noi încercăm mereu să livrăm comanda la o oră potrivită pentru dvs. Cu cel puțin cu o zi înainte de livrare, vă vom suna pentru a vă informa de sosirea comenzii și pentru a vă oferi o oră aproximativă pentru livrarea de a doua zi. De asemenea, în timpul zilei de livrare, șoferul vă va suna pentru a vă informa de sosirea lui.

19. Va livra șoferul mobila în casa mea sau în apartamentul meu?

Dacă ați ales serviciul ca șoferul să vă care mobila în apartament sau în casă, da. În caz contrar, noi vom livra mobila gratuit la cea mai apropiată zonă în care putem ajunge cu mașina iar de acolo o veți transporta dvs. Dacă veți avea nevoie de servicii de mutare, va trebui să le selectați atunci când plasați comanda sau le puteți cere până în ziua de livrare. Deși nu toată mobila poate fi cărată de către șoferul însuși, deoarece unele piese sunt prea grele pentru o singură persoană, ar trebui să vă asigurați că aveți pe cineva care să vă ajute să o duceți în casă 🙂

20. Ce fac dacă primesc mobila cu un defect sau cu piese lipsă?

Dacă ați primit o mobilă cu defecte, daune sau cu piese lipsă, vă rugăm să ne contactați la 078857788 și ar trebui să menționați numărul piesei lipsă sau deteriorate potrivit instrucțiunilor. De asemenea, ar trebui să ne trimiteți o poză pe email la bedeco.prim@gmail.com deoarece noi o vom trimite mai departe la producător. Producătorul este obligat să vă înlocuiască piesa în 15-45 de zile lucrătoare după înregistrarea garanției.

21. Ce facem dacă vrem să returnăm mobila?

Dacă vreți să returnați mobila, anunțați-ne (pe nr de telefon 078857788. E important ca mobila să nu fi fost asamblată și să fie încă în cutiile originale. Mobila returnată va fi ridicată în 15-20 de zile. Banii vor fi returnați după ce mobila va fi preluată prin transfer bancar.