Despre BedEco.md

Bine ați venit la BedEco
Tot ce e mai bun de care ai nevoie

Există multe companii care vând produse pentru dormitor pe piață – de ce să ne alegeți pe noi? Noi suntem o echipă tânără căreia îi pasă de fiecare dintre dvs 🙂

Vă putem oferi cele mai bune prețuri pentru saltele ortopedice si paturi tapitate. 
 

BedEco urmărind îndeaproape tendințele și tehnicile de producție contemporane,  în ciuda faptului că este un brand tânăr, continuă să lucreze pentru a fi printre cele mai importante mărci din sectorul său cu calitatea, tehnologia avansată și detaliile designului contemporan.

BedEco achiziționează produse de clasă mondială pentru a asigura un somn ergonomic, confortabil și sănătos.

Grupurile de paturi includ seria de produse de lux, confort și inovațiune, precum și paturi pentru tineri. 

Noi stim cu convingere ca oricate ore ai dedica somnului, doar o saltea potrivita le poate transforma intr-o adevarata relaxare pentru corp si minte. Pe oricare saltea poti sa dormi, dar nu pe oricare te poti odihni cu-adevarat. Noi te vom ajuta sa faci o alegere perfecta.

Livrare gratuită

Livrăm gratuit direct la domiciliu. Puteți conta pe noi! Nu lăsăm niciodată marfa în stradă.

Retur în 14 zile.

Cumpărați online? Cumpărăturile de la distanță reprezintă un risc. Aveți timp să vă răzgândiți. Vă oferim 14 zile de la livrare.

Plăţi securizate

3D Secure este un standard international de securitate pentru plati pe internet care are ca scop protectia suplimentara a posesorului de card.

De ce noi?
De la schiță la viață

De la înființarea noastră, principiul nostru de bază este să achiziționăm produse de calitate, durabile și de lungă durată.

BedEco acordă importanță designului și esteticii.

Detaliile ergonomice sunt luate în considerare pentru toate modelele Saloni, iar confortul este la cel mai înalt nivel din segment.

Este unul dintre principiile noastre de bază să oferim clienților noștri calitate înaltă în design, materiale și manoperă la prețuri accesibile.

Stabilim o cooperare pe termen lung și de încredere cu clienții noștri, furnizorii și toate celelalte părți interesate.

Menținem întotdeauna satisfacția clienților la cel mai înalt nivel, producând soluții rapide și eficiente la orice probleme care pot apărea după achiziționarea produsului.

canapea bugatti
Profesioniștii noștri
Faceți cunoștință cu echipa noastră profesională
Reprezentant vanzari
Elena C.
Sofer
Sergiu B.
Reprezentant vanzari
Daniel B.
Director de vanzari
Daria B